+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Švaros prekės, valikliaiValymo priemonėsVonios, tualeto valikliaiVisų paviršių valiklio kasetė - JAWS All-Purpose Cleaner Cartridge
Visų paviršių valiklio kasetė - JAWS All-Purpose Cleaner Cartridge

Visų paviršių valiklio kasetė - JAWS All-Purpose Cleaner Cartridge

Visų paviršių valiklio - JAWS All-Purpose Cleaner keičiamos kasetės leidžia lengvai ir ekologiškai naudoti valymo priemones.Prekės kodas: 741-0001-502

10,49 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

JAWS All-Purpose Cleaner Keičiama Kasetė

Visų Paviršių Valiklis

Naudodami Visų paviršių valiklio -JAWS All-Purpose Cleaner keičiama kasetę, galėsite lengvai ir efektyviai prižiūrėti įvairius paviršius tiek viduje, tiek lauke. Šis valiklis yra galingas kovojant su purvu, bet švelnus namų paviršiams, paliekant juos švarius ir be dryžių. JAWS All-Purpose Cleaner - visų paviršių valiklis turi malonų levandų kvapą ir yra greitai veikiantis, todėl jūsų namai spindės ir kvepės gaiva.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:

Papildymas: Užpildykite JAWS buteliuką vandeniu iki nurodyto lygio.

Įdėjimas: Įdėkite naują JAWS All-Purpose Cleaner kasetę į buteliuką, kol išgirsite „klik“ garsą, užtikrinantį, kad kasetė įsistatė.

Panaudojimas: Priemonė yra paruošta naudojimui! Prieš naudojimą buteliuką gerai suplakite, kad užtikrintumėte geriausią rezultatą. Purkškite 15-20 cm atstumu nuo paviršiaus ir nuvalykite šluoste. Stipresniems nešvarumams leiskite priemonei veikti ilgiau. Prieš naudojimą, išbandykite nedidelėje, nepastebimoje vietoje.

Pakartotinis Naudojimas: Kai butelys vėl tuščias, pakartokite procesą. JAWS kasetės sutaupo plastiko ir yra aplinkai draugiškos.

Valiklio pH 7

PASTABA: rekomenduojama atlikti paviršiaus suderinamumo testą. Nenaudokite, jei atsiranda spalvos pakitimų ar pažeidimų.

VALOMI PAVIRŠIAI:

JAWS keičiamos kasetės leidžia lengvai ir ekologiškai naudoti valymo priemones. Paprasčiausiai papildykite buteliuką vandeniu, įdėkite naują valymo koncentratą ir pakartotinai naudokite butelį, kartą po karto.

Visų paviršių valiklio kasetė - JAWS All-Purpose Cleaner Cartridge

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas