+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Švaros prekės, valikliaiValymo priemonėsVonios, tualeto valikliaiKasdienis Dušo Valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner
Kasdienis Dušo Valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner
Kasdienis Dušo Valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner Kasdienis Dušo Valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner

Kasdienis Dušo Valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner

Kasdienis dušo valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner, pašalina vandens dėmes, muilo nuosėdas ir mineralinius nuosėdas. Prekės kodas: 732-0001-502

14,99 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

Kasdienis Dušo Valiklis - JAWS Daily Shower Cleaner 

Su JAWS Daily Shower Cleaner - Kasdieniu Dušo Valikliu pamirškite apie dušo šveitimą. Šis greitai veikiantis dušo valiklis pašalina vandens dėmes, muilo likučius ir mineralų nuosėdas, palikdamas blizgantį ir be dryžių paviršių. Šis dušo valiklis taip pat padeda pašalinti kvapus aplink tualetus ir grindis su lengvu, maloniu citrusų ir gėlių kvapu.

NAUDOJIMAS

Purkškite 15-20 centimetrų atstumu nuo paviršiaus, tada nuvalykite, jei reikia, šveiskite. Taip pat galite purkšti JAWS Daily Shower Cleaner po dušo ir po to greitai nuvalyti arba nuplauti, kad sumažintumėte nuosėdų kaupimąsi.

Atkreipkite dėmesį į šio purkštuko funkciją jis purškia tik putų pavidalu.

Valiklio pH 3

PASTABA: rekomenduojama atlikti paviršiaus suderinamumo testą. Nenaudokite, jei atsiranda spalvos pakitimų ar pažeidimų.

VALOMI PAVIRŠIAI:

JAWS Daily Shower Cleaner - kasdieniam dušo valikliui pasibaigus pakeiskite JAWS kasetę su atitinkama priemonę pagal buteliuko pavadinimą. JAWS keičiamos kasetės leidžia lengvai ir ekologiškai naudoti valymo priemones. Paprasčiausiai papildykite purkštuką vandeniu, įdėkite naują valymo koncentratą ir pakartotinai naudokite butelį, kartą po karto.

Pasirinkite JAWS Kasdienį Dušo Valiklį, kad jūsų vonia visada būtų švari ir blizganti be didelių pastangų!

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas